Ekeskogs ridskola


 

 

Ekeskogs är ingen vanlig ridskola. Vi erbjuder utbildning i akademisk ridkonst såväl som hästskötsel och frihetsdressyr för både vuxna, barn, nybörjare och erfarna på Gotland.


Inom akademisk ridkonst vill vi att du utvecklas till en självständig ryttare, och är delaktig i din utveckling. Därför har vi byggt upp undervisningen i olika kurser så att du kan följa undervisningen och vara med och påverka dess fokus. För att göra utvecklingen tydlig får den som avslutat en kurs ett diplom. Vilken ordning du arbetar med kurserna avgör du tillsammans med din instruktör utifrån din och din hästs kunskaper och förmåga. Här hittar du alla kurserna. Ta gärna en stund att titta igenom dem och fundera över vad du redan kan och vad du skulle vilja lära dig eller utveckla!

 

Vi riktar oss främst till dig med egen häst, men för vuxna kan det finnas möjlighet att vid förfrågan hyra en av gårdens hästar till lektionen. Läs mer om vår barnundervisning här.

 

Vi är flera olika instruktörer med olika bakgrund och inriktningar. Läs mer samt få info om vad lektioner för de olika instruktörerna kostar här.